MeetOFF

Közérthetőbb informatika. Online fejlesztök és felhasználók közössége havi konferencia, kultúr- és sportprogramok formájában.

WTF, SOE, wiki, ASAP, web2, RSVP, API, AJAX, CSS, cloud, tag, 4sqr, LBS, GPS...

Csak kapkodod a fejed a sok rövidítés hallatán? Elmélyednél a fogalmak ismeretében? Ilyen kifejezésekkel csajozol, de kéne még pár haver?

A két csoport tagjait szeretnénk közelíteni egymáshoz. A prezentálók bemutatják alkalmazásaikat vagy épp webes szokásaikat, hogy mindannyian tanulhassunk valami újat. Majd a hivatalos információdömping után a vendégek "játszva" ismerhetik meg egymást biliárd vagy sör mellett. A meetup szabályaitól picit eltérve nálunk 5 percnél hosszabb a prezentáció és több kérdés is elhangzik. A legfontosabb pedig, hogy minden hónapban egy témát járunk körbe, valamint az akadémikus elöadóinkat is megkérjük, hogy átlag felhasználó számára is élvezetes inspiráló beszédeket tartsanak bevonva a közönséget is.

Events coming up

We don't have any upcoming events for this user group. Do you know this group? If so, why not submit a future event? We also support iCal, EventBrite and Meetup feeds.

Past events

  • Wordwide Instameet - Budapest

    Thu, 26 Jul 2012, 16:00 - 20:00 in Budapest, Hungary

    A helyszín még szervezés alatt, de addig is regisztrálhatsz. Mi a Budai Vár egyik extra helyszínére gondoltunk, de ötleteknek mindig örülünk.Ha fotózod a hamutálakat - itt a helyed velünk!#instameet

  • Van Gogh nyomában paintball

    Sat, 23 Jun 2012, 12:00 - 16:45 in Budapest, Hungary

    Nem tudunk elszakadni a sport témától, ezért egy kiadós játékra hívunk.2012. június 23-án délután a város leghangulatosabb domboldalát és barlangját vesszük célba.Amit adunk:-vérszomjas csapattársak és ellenfelek-véd?ruházat, ami a cip?dön kívül mindent lefed-4 nyári pálya 2 hektáron-900 nm-es barlangpálya-kertitörpe céllövölde-technikai oktatás-kiemelt UX életérzés-korlátlan ásványvíz-tapasztalt koordinátort-korlátlan co töltés

  • Nemzetközi Foursquare Day 2012

    Mon, 16 Apr 2012, 16:45 - 18:45 in Budapest, Hungary

    Ha ismered, azért.Ha kíváncsi vagy, azért.Meg egyébként is...A Foursquare felforgatta a tinik, a geekek és a betörök életét. Geolokációs előadások után össznépi checkin, majd szocializálódás táncos, zenés mulatság keretében az utolsó nappali buszjáratig.Tervezett előadóink: *Ferencz Mónika *Juhász Lilla *Ofczianka BalázsTovábbi konkrétumok folyamatosan weboldalunkon.

  • E-book - a gumikönyv

    Tue, 13 Dec 2011, 18:00 - 20:00 in Budapest, Hungary

    "10 éve olvasok ebookokat egyre jobb eszközökön, de még mindig csalnom kell, ha gyorsan szeretnék érdekes tartalmat beszerezni." Hatalmas potenciál lehet az ebook elterjedése, miért is akad annyi kerékkötője a folyamatnak? Megnézzük az okokat, próbálunk piacot elemezni és a meglévő maréknyi jó példából is bemutatunk.Részletek hamarosan.

  • Webshopok és online vásárlás

    Mon, 14 Nov 2011, 17:30 - 19:30 in Budapest, Hungary

    Évek óta halljuk, hogy online könnyebb, gyorsabb és költséghatékonyabb vásárolni. Egyre több sikeres példát látni, de azért még mindig plázákba és hipermarketekbe jár a magyar. Mi inkább jó példákat igyekszünk bemutatni pár érdekesség és a biztonság kérdése mellett.Részletes program hamarosan.A belépö a megszokott 1000 HUF, amit itteni regisztrációval máris felezünk.

  • 1 éves a MeetOFF

    Thu, 20 Oct 2011, 16:30 - 18:30 in Budapest, Hungary

    Válogatás az elmúlt év terméséből gyertyával, miazmással. Részletek hamarosan.

  • Web és oktatás - elearning és társai

    Thu, 15 Sep 2011, 16:30 - 18:30 in Budapest, Hungary

    Közkívánatra olyan webes példákat mutatunk be oktatással kapcsolatban, amik úttörök, vagy példaértéküek lehetnek a katedrákon.Elöadók:- Koren Balázs: GeoGebra- Lévai Dóra, Tóth-Mózer Szilvia (ELTE PPK)- Racskó Réka (EKF): Innovációk az oktatásban az Eszterházy Károly Föiskolán- Pintér Róbert- Dr. Recski András (AIT-Budapest): Aquincum Institute of Technology - részképzési lehetöség amerikai informatikus diákoknak

  • Adatbányászat - a tudás hatalom

    Thu, 16 Jun 2011, 17:00 - 19:00 in Budapest, Hungary

    12 órás konferencia lezárása gyakorlati példákkal.Egész napos rendezvényt szentelünk a témának a Magyar Információbrókerek Egyesületéel közös szervezésben. Három rész egészíti ki egymást: *napközben hagyományos konferencia keretein belül láthatunk elöadásokat *délután demozás, workshop és a jövö boncolgatása *végül a megszokott "villámkonferencia" magyar példákkalA nappali programra a / oldalon érdemes regisztrálni.További részletek hamarosan.

  • Nemzetközi Törölközö Nap, avagy a kódok világa - AR, QR, BAR, cheat...

    Wed, 25 May 2011, 17:00 - 19:00 in Budapest, Hungary

    A nyakadba akasztott kód ráutaló magatartás az ajándék átvételére :-D„Törülköző: A lehető leghasznosabb dolog, amit csak magával vihet a csillagközi stoppos. Egyrészt komoly gyakorlati értéke van: beletakarózhatunk, hogy meleghez jussunk, míg átugrándozunk a Jaglan-Béta hideg holdjain; heverhetünk rajta, míg a Santagrinus-V ragyogó, márványhomokos tengerpartjain szívjuk a sűrű tengeri levegőt; felvitorlázhatjuk vele minitutajunkat, míg lefelé sodródunk a lassú, lomha Moth folyón; takarózhatu

  • Keresök világa

    Wed, 27 Apr 2011, 17:00 - 19:00 in Budapest, Hungary

    A Google mellett számos helyen találunk ígéretes megoldásokat - akár itthon is.Nap végére igyekszünk megmagyarázni a szemantikus keresés, SEO, SMO és egyéb varázsszavak jelentését minden laikusnak. A járatosabb vendégeknek pedig szeretnénk pár érdekes hazai példát bemutatni.Belépö szokásos 1000 forint, amit felezunk az itteni regisztráció pillanatában. ELTE hallgatóknak és ONIK tagoknak továbbra is díjmentes, ha jelzik részvételi szándékuk elöre.További részletek hamarosan.

  • Videó a neten - "tolni kell a kontentot!"

    Wed, 30 Mar 2011, 17:00 - 19:00 in Budapest, Hungary

    A legismertebb kereső a Google online környezetben. Tudod melyik a második?A videómegosztókkal foglalkozunk részletesen. Bemutatunk néhány hazai kezdeményezést, kitérünk az élő stream adás varázsára és meghívunk webcelebeket, akik videóik által lettek híresek.Akik már megígérték, hogy eljönnek: 1. „agocska” Ágoston Péter (okarina videók - ) 2. „Angelday” Sasvári József () 3. Bakk Péter () 4. Fehér Katalin (újmédia kutató - www.feherkatalin.hu) 5.

  • Online fotós közösségek

    Wed, 23 Feb 2011, 17:00 - 19:00 in Budapest, Hungary

    Az ismertebb oldalak mellett felkutattunk nagyszerüen müködö elzártabb csoportokat. A prezentációk témáit most egyeztetjük a kiszemelt elöadókkal. A nagyok mellett igyekszünk jól müködö kevésbé ismert közösségeket bemutatni Nektek. Tervezünk egy workshop-ot és egy “fotós árkot”, ahol kiélhetitek mániátokat az elöadások alatt is. Egy biztos, a gép legyen veletek :-) Bár egy várbeli fotóbolondnál ez úgy is alap.A belépö 1000 FT.

You might also like...

Comments

Stay up to date

Sign up for weekly (or monthly) newsletters.

Contribute

Why not write for us? Or you could submit an event or a user group in your area. Alternatively just tell us what you think!

Our tools

We've got automatic conversion tools to convert C# to VB.NET, VB.NET to C#. Also you can compress javascript and compress css and generate sql connection strings.

“I invented the term Object-Oriented, and I can tell you I did not have C++ in mind.” - Alan Kay