BIG PROBLEM WITH DATA ENVIRONMENT

databases Suriname
  • 15 years ago

    HI EVERYONE,


    I WROTE A PROGRAM WHICH USE AN ACCESS DB. I WANT TO GENERATE A REPORT USING DATA ENVRIRONMENT.THE CONNECTION IS KASDATAENV, WHICH HAVE TOW COMMANDS VALUTA AND KASSA
    VALUTA HAVE A ONE TO MANY RELATIONSHIP WITH KASSA. I WANT ALL RECORDS IN VALUTA IN THE GROUP HEADER AND THEIR RELATING KASSARECORDS IN THE DETAIL SECTION. THIS WORKS ALL FINE.


    BUT WHAT HAPPENS IS EVERYTIME I START THE REPORT I AM RETRIEVING ALL THE RECORDS FROM KASSA. WHAT I ACTUALLY WANT TO DO IS TO RETRIEVE ONLY RECORDS FROM KASSA BETWEEN TWO TIME PERIODS LET SAY, DATE1 AND DATE2. I TRIED TO PARAMETERIZED THE DATA ENEVIRONMENT BUT IT DONT WORK.


    I TRIED A CODE USING RSKASSA.FILTER AND IT DONT RETRIEVE THE CORRECT TOTAL OF RECORDS, INSTEAD THE RECORDSET HAVE 50 RECORDS, ITS SHOWS THE RECORDCOUNT OF 13 AND DISPLAYED 50 RECORDS...


    PLEASE HOW CAN I SOLVE THIS PROBLEM.


    THANX IN ADVANCE

Post a reply

No one has replied yet! Why not be the first?

Sign in or Join us (it's free).

Contribute

Why not write for us? Or you could submit an event or a user group in your area. Alternatively just tell us what you think!

Our tools

We've got automatic conversion tools to convert C# to VB.NET, VB.NET to C#. Also you can compress javascript and compress css and generate sql connection strings.

“God could create the world in six days because he didn't have to make it compatible with the previous version.”